Új fejezet indul a Mária-út mozgalom életében Kolozsváron. Kilépünk a világ elé. Részt veszünk Erdély legnagyobb magyar vonatkozású kulturális fesztiválján, a Kolozsvári Magyar Napokon. Sátrunk a Farkas utcában vár mindenkit aki eddig csak hallott(vagy nem is hallott) rólunk. Ismerkedjen meg velünk élőben, vegyen részt a programjainkon.

Programjaink:

Sátrunk a Farkas utcában csütörtöktől vasárnapig vár mindenkit. Itt első kézből(szájból) kaphatók információk a Mária-útról, találkozni zarándokokkal, az egyesület tagjaival.

Környezettudatosság: 2 előadás beszélgetés lesz ebben a témában amely nagyon népszerű lett napjainkban. Csütörtökön 17 órától és pénteken 17 órától várjuk a téma szakértőit és az érdeklődőket.

Részletek itt a csütörtöki eseményről 

Részletek itt a pénteki eseményről

1Úton Nemzetközi zarándoknap az édesapákért: Ezen a napon a Mária-Út teljes hosszán elindulnak a zarándokok egyénileg, csoportosan, gyalog, lovon, biciklin, mindenki a saját ritmusában és életstílusa szerint. Dátum augusztus 24 szombat. Érkezés  a Farkas utcai sátorhoz. 18 órától szentmise a Piarista templomban.

Programfelelős: Bíró Jolán: biro_jolan71@yahoo.com tel. 0748 155 306

Útvonalak:

  • Kolozsról indulás  8 órakkor. Szamosfalvi megálló 16 órakkor, Szentpéteri templom 17 órakkor.  Felelős: Bíró Ernő email: biro_erno@yahoo.com , tel. 0745 515171
  • Tordatúr indulás 10 órakkor. Felelős Kolozsvári Ilona: email: colosvariilona@yahoo.com ,tel. 0748-418427, Székely Dénes 0748 418 427
  • Kisbács indulás 12 órakkor. Felelős Mózes Domokos email: mozesdomi@yahoo.com  tel. 0744 153 084
  • Kajántó indulás 12 órakkor. Felelős. Kádár Olivér email: kadar.oliver@gmail.com  tel. 0745 658067

Jelentkezni a felelősöknél lehet és ajánlatos a program és találkozóhely egyeztetése végett.

További részletek itt

Első Kolozs megyei Szakralis Maraton vasárnap augusztus 25. Részletek itt

 

Erdélyi Mária-út Egyesület Kolozsvári Szervezete a Kolozsvári Magyar Napokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..